Prší...

Prší...

Anotace: ... a naše city odplouvají

Prší.
Na mokrém asfaltu roztéká se zbytek viny,
srdce, jen naše srdce lámou se na dvě poloviny
Déšť už odplavil z chodníku zbytky naší důstojnosti,
na náš účet pobavilo se šedé nebe do sytosti.

 

Déšť dávno odplavil víru v nás dva i v to, že se všechno změní,
zanechal potopu v našich duších, jen trochu lidského snění.
Obrovská vlna přelila se přes nás dva a pak bez jediné hlásky
smetla s noblesou zbytky emocí... i ten poslední kousek lásky.

Autor wendy.poezie, 24.01.2014
Přečteno 463x
Tipy 10
Poslední tipující: melebele, Markéta Spen Krejčí, enigman, fijalka, jitoush, Robin Marnolli, střelkyně1, CoT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

voda i přináší...

30.01.2014 00:36:59 | enigman

"za oknem prší a déšť stejně nic nesmyje"

24.01.2014 11:27:57 | CoT

nějak tak :)...

24.01.2014 13:47:02 | wendy.poezie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí