DUŠE

DUŠE

Anotace: DUŠE Dívám se do Tvých jasných očí... Jsou hluboké, něžné, někde v pozadí -...

Sbírka: ONA a ON

DUŠE

Dívám se do Tvých jasných očí...
Jsou hluboké, něžné,
někde v pozadí - možná -
obavy se zračí...
Obavy ze zrady,
co číhá skryta
nikým nezvána...

Jak vstoupit do Tvého světa
zamčeného,
zkušenostmi předešlými
zjizveného?

Co povíš mi na pohled můj
tak dychtivý?
Snad vidíš,
že v něm skryti jsme oba -
já - a Ty...

Náruč Tvá, přesto, však
zůstává mi zavřena...
Snad čas,
jenž jizvy mnohé zhojí
snad jen on
otevře ji někdy docela...

A Ty pak - jak rytíř znavený,
odložíš své brnění...
Do svého nitra vpustíš
sluneční třpyt a jas
a objevíš novou naději
na zítřek lepší -
sebe, mne – Nás...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 25.01.2014
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, vílí křídla.., Amonasr, Stepbystep, Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí