CHYBÍŠ MI TAK

CHYBÍŠ MI TAK

Anotace: Všemu živému občas něco chybí...


Chybíš mi tak, jako voda potoku,
chybíš mi tak, jako věštby prorokům,
chybíš mi tak, jako skřítku chybí víla,
chybíš mi tak, jako zápasníku síla.

Chybíš mi tak, jako teploměru rtuť,
chybíš mi tak, jako kuchtíkovi chuť,
chybíš mi tak, jako koním chybí luka,
chybíš mi tak, až mi srdce puká.

Chybíš mi tak, jako nemocnému zdraví,
chybíš mi tak, jako hlíně trsy trávy.
Bez nich jen hlína blátem je.
A bez hlíny tráva nežije.

Chybíš mi tak, jako pivu chmel,
Chybíš mi tak, jak plátnu akvarel.
Chybíš mi tak, jako včelám chybí med,
chybíš mi tak, jako jedu chybí jed.

Chybíš mi tak, jako můžeš mě jen,
chybíš mi tak, jako snící mysli sen.
Chybíš mi tak, jak holým stromům listí,
chybíš mi tak, jak láska nenávisti.

Chybíš mi tak... chybím ti i já?
Chybíš mi tak, stejně ústa tvá.
Chybíš mi tak, jako mláděti matka,
chybíš mi tak... moje krásná, sladká...

Autor Ricarda Haner Lowery, 28.01.2014
Přečteno 1098x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí