Pomalu Valentýn..

Pomalu Valentýn..

Anotace: .

Ach moje hedvábná

Představo

V úryvcích, tak  tajemná

                Zem v bezpráví,tak lehká

Se svléká - čeká

Na probuzení

A jako déšť, zlehka

Krápe, na vroucí den

                Ta silueta křehká

Připomíná mi

Kdo že já jsem

To úsměv tepal z temna

A má                     aortní tepna

Prach zvířila ze dna

A noc obrátila v plén

Výstup na z hor z nejvyšších

                Pokořen.

 

Autor Roger, 12.02.2014
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana B., enigman, synanceia, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí