narodilo se

narodilo se

Anotace: ... v nousemí ...

.
namáčené ozvěnami
se sluncem po žních
a nousemí tě opakují
nocemi opilí se stíny

a naboso jde bonnie
najednou bez klajda
a je hýrou a je tajler
a smí hladit báječně

objímané toulalo své
se sluncem po žních
a nousemí už opakují
i doutníkem do deště

přijď ještě a konečně
.
Autor a_tao, 14.02.2014
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dosadil jsem si...

14.02.2014 10:53:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí