Jde to se"mnou s/z kopce..

Jde to se"mnou s/z kopce..

Anotace: .

Redbullu mám plnou hlavu

 Opíjíš mne, chladem

  Jak na plechovkách se píše

   Servírujte na skle ledem

    Leju Tě bezostyšně

     Jak mi instinkt velí

      Trubkou blíže útrobám

       Tam k srdci

        A ty mě necháš ladem

         Být mrzout myslím

          Že i skladem

           Le to je jiná

            Pocit mít Tě a pyšně

             Zívat, to není mé gusto

              Jak říci že mám Tě rád

               Le od Tebe nic, než pusto

                Neznám, než dostávat

                 Napořád

 

Autor Roger, 28.02.2014
Přečteno 680x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí