I-MÉ-NEM

I-MÉ-NEM

Anotace: I don't wish to drown in the beauty of your eyes

bezedná propast
I-mé-nem LÁSKA
uvržená v osamělost

zbývá víc
pokaždé víc a víc

nic než postupná potupa
nechci už, nechci už
přesto se omývám požehnáním přízně
tak proč ulpívá?
Autor ricda, 01.03.2014
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, jitoush, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí