Touha... (po tobě)

Touha... (po tobě)

Anotace: Když nemám naději - vymyslím si ji ;-)

Plno hvězdiček na nebi - víš,
že mé srdíčko stůně mi?
Láskou k tobě plápolá - mám zavolat doktora?
...je večer, Slunce už šlo spát,
snad krásnej sen se Ti bude zdát
a co to bude v něm?

Lásko, dovol mi být tvým andělem,
né na chvíli - napořád,
dokud nám srdce nepřestanou hřát,
dokud náš dech nezačne usínat...
...snad máme stejnej sen!

Nezbývá mi nic, než Ti sbohem dát
- Lásko, nech si o mě zdát!!!
Autor Jiffy, 25.01.2007
Přečteno 951x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Kdyby se jen nechtěl zdát, ale i v realitě zůstat napořád... :-) :_(

05.02.2007 19:04:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí