Když verš příjde k rýmu

Když verš příjde k rýmu

Anotace: Aneb láska v básni

Když verš příjde k rýmu

Když v blízkosti se objevím,
bude ze mě verš,
co k sobě našel rým,
pozvednu se vejš.

Když k němu se přiblížím,
postaví se chlupy,
já jsem k němu našla rým,
začnou padat lupy.

Potýkám se s následkem,
potýkám se s tím,
všeho bude výsledek,
že verš najde rým.

Vždycky, když ho uvidím,
motýly mám v břiše,
ničemu se nedivím,
to verš k rýmu přišel.
Autor Rozdrcená duše., 01.03.2014
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí