Touha.

Touha.

Anotace: .................... !!!

Bez tebe ulehat,bez tebe vstávat,
nevím ach nevím jak to mám zvládat.
Čas jarní přichází,lásky a milování
i bažant pod břízkou svoji samičku si shání.

Mé ruce prázdné jsou,
přitom hladit by tě měli,
tělo tvé poznávat tam,
kam jiné ruce nesmějí.

Hladit tě po vlasech,
na prsou tvých si chvíli hrát,
tvůj pupík zulíbat
s klínem tvým se polaskat.

Ta chvíle blíží se
já po ni jenom sním,
pod břízou bílou
že Martinku svou políbím.
Autor jozífek, 01.03.2014
Přečteno 506x
Tipy 7
Poslední tipující: hypertenze, Madanik, Zrska, Therentia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkný......řekl bych: krásně napsaný soft porno ale to není myšlený ve zlým ba naopak ;)

02.03.2014 17:57:49 | lokotaris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí