Rozchody - občas návrat

Rozchody - občas návrat

Anotace: vzpomínka na citové bouře

 

 

za posledním slovem

slzou rozpitá tečka

ukončí rozlet slov

ostrovem,

 

mapou nenaplněných snů

přibitou rezavým hřebem smutku

na dopisní papír

 

čtu stále znovu

a slova mezi řádky skrytá

začínají hřát

touhou po tom, co už bylo

 

než

 

opustili jsme cestu bílou

pro pár barevných skvrn v dáli

co měli jsme za květy cílů

 

teď zklamání z ošidných barev

tě vrací tam, kde tě

na každém centimetru vítají

 

oči, ruce a ústa

Autor aravara, 13.03.2014
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: zdenka, Záklopka, básněnka, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opouštíme cestu bílou...někteří jdou stále po ní...děkuji za ni...z

15.03.2014 00:35:57 | zdenka

citový tornáda ...řekla bych, bouře je slabý slovo:-)

13.03.2014 20:37:17 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí