Trpím tiše

Trpím tiše

Anotace: .

Dobře vím, že je načase
otočit na další stránku
začít novou kapitolu
život mi ji zrovna píše
chvilku pauza a pak zase
přežívat na úkor spánku
starší, trochu užší v pase
lépe snáším pády z výšek
cesta vyznačená v plánku
snad nevede směrem dolů
nevím, proč bych měl vyslyšet
rady od naprostých volů
obracet se na seznamku
utápět se v alkoholu
čekat, jestli nenapíše
že dál můžeme jít spolu
leckomu by mohlo zdát se
že je to jen známka Punku
srkajíce rum a Colu
nevylezu ze své skrýše
chci se vyhnout další hádce
znát odpověď na hádanku
proč už vlastně nejsme spolu
tvou odpověď toužím slyšet
abych se nemohl vracet
zlomila jsi klíče v zámku?
my u společného stolu
já tvůj tuleň, ty můj smíšek
na to nezapomíná se
fotku v novinovém článku
na které jsme šťastně spolu
schovávám a trpím tiše..
Autor Manni3, 16.03.2014
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: fijalka, Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí