Voláš

Voláš

Anotace: Představa polibku i bez přítomnosti jeho/její.

Stále jen voláš

z úzkostí tvých rtů

Voláš mé jméno

tisícem vesmírných koutů

Rty nechtějí zapomenout

že kdysi splynuly s mými

Nechtějí zapomenout

polibky něžné i vášnivé

 

Polibek něžný skýtá

vzdálenost pěti centimetrů

polibek na dálku

hle, vzplanula touha

v srdci rozpoutal válku

 

Vášnivá myšlenka

sklouzl ke koutu rtů

polibek zlehounka

už dávno nejsem tu!

Autor SmallGeorge, 25.03.2014
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Kite.Kat, Gabriela Green, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí