MILOVÁNÍ 2

MILOVÁNÍ 2

Anotace: Co s načatým večerem? :-)

Sbírka: NOVÉ

MILOVÁNÍ 2
Tma za okny,
ztemnělý televizor,
dopitá láhev vína...
U vchodu do pokoje dvě postavy...
On směle se sklonil
a ženu tiše líbá...
V polibcích,
krůček po krůčku
směřují v lože ustlané,
jak bylo by to poprvé -
toho dne...
Pokaždé je to nové,
krásné,
v okamžicích, kdy tělo se napíná
jako luku tětiva,
nemá nikdo z nich obavy,
že náhle praskne...
Jejich duch bloudí kdesi mimo realitu,
přivírají oči -
a vášeň vítězí,
schovaná jinak ve skrytu...
Peřiny muchlají se
a padají z lůžka k zemi,
když těla propletená
převracejí se
a na vrchol nejvyšší spějí...
Pak náhle shon ustává...
Leží na zádech a tiše oddechují...
Tváře rozpálené se k sobě tisknou...
Oba ví,
že není to naposledy,
rádi to znovu risknou...
Ten výstup
na metu nejvyšší...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 26.03.2014
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí