Po lásce

Po lásce

Anotace: .

Všechno, co o lásce vím
všechno, co o lásce víme
je, že se jí nedá věřit
proto v lásku nevěříme
navždy nebo prozatím?
tohle zatím netušíme
budeme to muset přežít
ale také nemusíme

Dál o pravé lásce sním
všichni o ní jenom sníme
není vidět, nejde změřit
ale přesto o ní víme
nechceme se smířit s tím
že o něco přicházíme
jestli je, tak proč ji nemít?
čím si lásku zasloužíme?

Já se o ni neprosím
navzájem se láskou sníme
chceme spolu být či nebýt?
toť otázka...co my víme?
s ní jsem spal, teď s tebou spím
pokaždé, když s někým spíme
chceme se hned vdávat, ženit
víc než chtíč však necítíme

Byla se mnou, teď je s ním
že je konec, oba víme
proč partnera nevyměnit?
jenže s kým chcem být a s kým ne?
naše srdce, moje s tvým
přestože je rozdělíme
nedají se přesvědčit
že k sobě nic necítíme

Ikdyž cítím bolest, vím
že se ještě uvidíme
že mě budeš v srdci mít
že se znovu usmíříme
je mi smutno, špatně spím
pletu si tě se svým stínem
nechalas mě odejít
a já svůj splín ředím vínem..
Autor Manni3, 28.03.2014
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Zrska, Petule28, Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí