Modrá je dobrá

Modrá je dobrá

Anotace: Na kocovinu je najlepší sklenka trnkové

 

Křivda kape ze vzpomínek

do písku zapomnění

jen malé tiché důlky

 

polověty a poloslova

v důlcích oněmí

ztrácejí význam

 

Jsem svobodný

 

výtah mi otevřel dveře

do taneční síně

a z šachty zazněl tichý menuet

 

Třinácté patro. Vystupuji

Potkávám modrý pohled

a zapomínám na spásný písek...

 

...už to nebolí

 

 

Autor aravara, 28.03.2014
Přečteno 409x
Tipy 14
Poslední tipující: v.hercik, banana, RyxiraAmyGinger, Amonasr, Aiury, Jana B., Bakchus, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepletu se v patrech
a modrá prý je jako nebe
občas mne život skřípne
pak příliš zebe
a křivda zapomíná na odpuštění
jen ... tebe už tu není

28.03.2014 19:28:03 | básněnka

Hezká - a jako koment u mé básně prostě vynikající. Dík

28.03.2014 19:30:46 | aravara

není zač..líbila se mi velice

28.03.2014 19:31:57 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí