Konec

Konec

Anotace: :-(

Kde všechno začalo,
tam taky skončí,
na břehu přehrady
ti dva se loučí.

Tehdy tam seděli
při třetince piva,
zatímco povídali si,
mezi nimi cit vznikal.

Seděli tam po tmě,
sami tam seděli
plní lásky, zamilovaně
do očí si hleděli.

Pod hvězdnou oblohou
měsíc svědkem jim byl,
když ji objal
a poprvé políbil.

Byli spolu, čas plynul
a po nějaké době,
vlivem událostí,
odcizili se sobě.

Cit, který dříve
tak silný byl
vyhasínal,
jej zahalil stín.

Nyní tam sedí,
sbohem si dávají
a dnes již naposled
v náruč si padají.

Z cesty společné
jsou nyní dvě,
co stalo se,
nelze vzít zpět.
Autor Dalighierri, 05.04.2014
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se přes to přeneseš :) SÍLU.

05.04.2014 22:04:22 | SmallGeorge

Čas ukáže, co bude dál...

07.04.2014 23:02:40 | Dalighierri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí