Přestaň

Přestaň

Anotace: ..

Už od začátku konce
mě trápíš
pohledem na tvé utrpení

a pak ještě tvrdíš

že je ti fajn

Přiznávám

že přívlastek ex se k tobě

prostě nehodí

ale musíme si zvyknout,

je to pro nás oba to nejlepší

 

Rozpouštíš

chemický vazby mejch básní

Přestaň, prosím tě přestaň!

nechci mít sílu to snášet

počtvrté

Vrať mi mé formičky

a pusť mě na písek

Už do mě nerýpej,

Nepatřím ti

Autor KatkatkaW, 06.04.2014
Přečteno 367x
Tipy 12
Poslední tipující: ZILA78, želvička001, CoT, Danger, Záklopka, Amonasr, SmallGeorge, Zrska, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

počtvrté...uf tak to bolí

09.04.2014 18:41:41 | Danger

Jen se neuzavírej ^_^

06.04.2014 22:48:49 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí