Když padáš

Když padáš

Anotace: Když padáš, toužíš umět létat s vrozenými křídly. Toužíš dýchat volně, bez...

Když padáš, toužíš umět létat s vrozenými křídly.
Toužíš dýchat volně, bez smutku z bolesti.
Toužíš zavřít oči a věřit, že konec nikdy nepřijde.
Věřit, že tě láska nikdy nenechá na dně.

Začátek, však je jak pohlazení po srdci.
Když zachvěje se svět a blankytná obloha.
A ty toužíš pět, na hoře s lásky,
kde si vytváříš, svá vosková křídla.

Když myslíš, že jsi připravená,
podíváš se naposled ke Slunci.
A skočíš jak smyslu zbavená,
doufáš, že vítr ti dá poslední šanci.
A ty poletíš, zas za srdcem dál.
Autor ašari, 08.04.2014
Přečteno 472x
Tipy 4
Poslední tipující: ElaJah, Nikolka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snažím se vznášet, naději a sny o nové lásce neztrácet.

03.06.2014 23:00:20 | Nikolka

Hezké :)

08.04.2014 22:25:15 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí