Svazek

Svazek

Anotace: realita bývá občas jiná...

Manželství s Tebou jsem plánoval,
bys byla mou ženou,
neboť Tebe jsem miloval,
já žít chtěl jen s Tebou.

Napořád uzavřít to pouto,
nebo myslíš si snad,
že velké vzal jsem si sousto,
či že stále mám hlad?
Autor Dalighierri, 08.04.2014
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí