Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Každý má nějaké to trápení s láskou...

Už nemůžu a nechci skrývat své city,
přemýšlet o nás nad pomalými hity.
Nechci dál lhát, sobě ani okolí,
nechci víc čekat, až to konečně přebolí.
Ráda bych strhla tu růžovou pásku z očí
a zakřičela do větru, že tím to všechno končí.
Odepnout pouta, co poutají mě k Tobě
a konečně zjistit jaké je to žít na svobodě.
Však odhodlání rychle končí,
když zadívám se do Tvých očí.
Když uslyším Tvůj krásný hlas,
to srdce rozbuší se mi zas.
Náhle zapomenu na všechny ty slzy
a zjistím, že nemůžu to skončit, že je to ještě brzy.
Stále k Tobě cítím lásku
a nejde jen tak z očí strhnout tu zatracenou pásku.
Ty o mých citech nevíš nic
a já se tou láskou trápím čím dál víc...
Autor Zezule, 26.01.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice je tam zatracovaný rým láska páska ale nějak mi to připomíná můj součastný stav

26.01.2007 12:45:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí