Hodina matematiky

Hodina matematiky

Anotace: ...

 

Jsme spojeni

věřím že navždy

když máš těžkosti chci

aspoň malinko tvoje břímě nést

protože tě miluji a ty jak doufám miluješ mne

zatím jednoduchá matematika…proč vlastně zatím.

Sedám do školní lavice abych spočítala

tu rovnici o dvou neznámých

marně hledám řešení

trochu tápu.

======

 Vloudila se mi

snad chybička? Vím

můžeš mě zranit vezměme tedy

předpoklad že opravdová láska je zranitelná

jinak prý to není láska nebo že by šlo o nerovnost?

Domácí úkol mě nemine..,.znám tě snad dobře ale asi

ne úplně…dilema odvěké..řešení ještě nemám a už

musím přejít ke zkoušce správnosti a tu zjišťuji

že vlastně vůbec nejde o matematiku a

to je dobře…jedno mi ale není jasné

proč něha se mi vzdaluje

 když hladím ji

tak něžně.)

Autor Inna M., 11.04.2014
Přečteno 680x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, AndreaM, Bakchus, Světlonosič, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....život někdy dokáže překvapit...příjemně i nepříjemně.Naděje,že to
"rozluštíme" je vždy....JI.

11.04.2014 21:33:29 | jitoush

Ano, máš pravdu, Jitko. A děkuji za zastavení i tip.

12.04.2014 09:00:32 | Inna M.

Sugestivně, vyzrále a zajímavě ztvárněný niterný (po)cit, a to i graficky :-)

11.04.2014 12:04:22 | Amonasr

Díky, kámo:)

11.04.2014 12:37:17 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí