Životní rozhodnutí

Životní rozhodnutí

Anotace: Láska bolí nejvíc, když nevíte zda vás ten druhý má rád .. jste na pochybách ..

Už to bude delší dobu,
co sem chtěla a by jsme byli spolu.
Ale vím že to možné není,
je to jen pouhé snění.

Proč sem se do tebe zamilovala,
denně tě po očku sledovala.
přátel se na tebe ptala,
a nic jiného nevnímala.

Snažím se na tebe nemyslet,
a mezitím něco rozumného vymyslet.

Však ani jedna věc co mě napadá,
není ta správná.
Ale jedna, ta nejhorší,
je možná tou nejlepší možností.

Hlava mi říká nedělej, to ztratíš mnoho,
ale srdce říká jdi, jen do toho ...
Co bych poslechnouti měla,
hlavu, srdce či snad zbytek těla?

Sem krůček od důležitého rozhodnutí,
pak mě ke změně už nikdo nepřinutí.
Autor Mimao, 14.04.2014
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Půca, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké....
A neboj, ono to přejde....Nezapomínej, že jsi jedinečná a jen tak někdo za Tvůj smutek nestojí...

17.04.2014 10:07:52 | zlutasekk

Je to pěkné, dětské... každopádně čti, piš, čti, čti, piš :)

14.04.2014 22:10:50 | SmallGeorge

Děvče, ty jsi v tom až po uši, viď :)

14.04.2014 21:59:13 | Aiury

Bohužel ...

14.04.2014 22:04:25 | Mimao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí