Potkal jsem tě

Potkal jsem tě

Anotace: text písně, ale název je jen pracovní (2014)

Potkal jsem tě ve snu,
viděl jsem tě poprvé,
nevěřil jsem tomu.

Potkal jsem tě ve dne,
přecházel mě zrak,
bylo to nádherné.

Potkal jsem tě v noci,
byla to náhoda
a nebo vyšší mocí?

Potkal jsem tě v chrámu,
jak je tohle možné,
hlavu si s tím lámu.

Chci tě potkat ještě jednou,
nebo se ty ledy nehnou.
Nevím ale, kde mám hledat,
neodvážil jsem se zeptat.

Potkal jsem tě v lomu,
taky jsi šla na kameny,
nesla sis je domů.

Potkal jsem tě v lese,
chtěl jsem se tě dotknout,
jestli blázen nejsem.

Potkal jsem tě u vody,
byla jsi tam sama,
nevěřím na náhody.

Potkal jsem tě na ulici,
byla jsi tak krásná,
už jsem ti chtěl něco říci.

Chci tě potkat ještě jednou,
nebo se ty ledy nehnou.
Nevím ale, kde mám hledat,
neodvážil jsem se zeptat.
Autor el sereno, 22.04.2014
Přečteno 824x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to jako těžká situace s dírou v srdci.

22.04.2014 22:48:16 | SmallGeorge

Když jsem tu píseň napsal, tak mi připadalo, že je o někom, koho jsem ještě nepoznal.. Netušil jsem však, že je vlastně o někom, koho jsem mezitím ztratil. Kéž bych někdy napsal něco veselého.

18.02.2015 23:58:17 | el sereno

Začni u sebe a ono se to potom odrazí do písma :)

19.02.2015 03:27:28 | SmallGeorge

Okolnosti si to již vyžádaly, ale je to očistec jak hrom. :)

20.02.2015 00:53:38 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí