Tajemnství

Tajemnství

Anotace: tajná láska,kamarád(ka)

Jsi mé tajemství
barvy nocí - jejich vůně
srdce zrtápený
před kým utíká
pro koho stůně?
Tančíš podemnou
spřádáš dokonalý sítě
s nebem pod hlavou,
s nebem pod hlavou....

Jsi mé tajemství
barvy nocí - tóny chvíle
ve snech zabolí
a zbaví nás křídel.
Tančíš podemnou
spřádáš dokonalý sítě
snad nás obejmou?
snad nás obejmou...
Autor Bušík, 26.01.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžu být tvou Tajnou láskou? :-)

24.04.2007 17:56:00 | Kaaťa

pěkné

26.01.2007 16:37:00 | Marek Lahovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí