Mý snění se v realitu mění!

Mý snění se v realitu mění!

Anotace: Chtěl jsem mé nejmilovanější naznačit, jak bude vypadat náš vztah... Však mrkněte!

Já věřím a nic nenamítám,
že ze snů se skládá realita...
Nic Ti nechci tajit,
tak podívej - můj sen je tahkle velikej:

Pro mě je strašně důležitý chtít - chtít něco dokázat,
Tvou opravdovou láskou být,
milovat tě a s Tebou žít - hlas tvýho srdce pochopit...
Tvůj pláč i smích,
tvou radost i hřích - vše,
co se dá vyčíst z očí tvých upřímných.
Jsou tři cesty pro tebe,
z nichž jen jedna vede do nebe.
Já netvrdím, že je to zrovinka ta má,
ale když láska lásku má,
a láska lásku dá (ta láska musí být veliká),
pak je nejvíc pravděpodobná
ze všech cest právě ta...

...My půjdem,
půjdem spolu cestou klikatou,
cestou lásky a radosti - já odeženu všechny bolesti,
strach i úzkosti!

Má lásko já miluju,
když se naše pohledy setkají a pro svou upřímnost si nic netají.
Všechno co ve tvých očích uvidím, Ti dám...
...bude nám spolu fajn,
protože naději svou mám,
a když ne,
tak si ji domyslím - vždyť na světě jsou i mnohem větší nesmysly!
Autor Jiffy, 26.01.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě jak říkám a říkáš i ty..nezáleží na jméně ani na věku. Každý je originál i každá věc či dílo si zaslouží úctu. Jen málo lidí to chápe.. Báseň se povedla..pěkná.

06.02.2007 15:55:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí