Zavřen

Zavřen

Anotace: :-(

Zrcadlo Tvých rtů

Kolem pohled dravých očních stínů

Jsem marným zajatcem

Prokletým vězněm

 

 

To Tvé krásy

To pro Tvé polibky

Milion a jeden vypsaných řádků

Oceán mejdanů

 

 

Kolik Tváří mě v hlavě straší

Ale jen jedny oči mě svádí

Tahají mě ke dnu

A probouzí ve mě touhu

 

 

A nejhorší je to jak jsme odlišný

A ty jen ty víš ,že tě opravdu bezmezně miluji

 

 

 

Vím jaká jsi

Znám všechny Tvé slabiny

A vím,moc dobře vím co tě trápí

Jen nechápu proč navenek

Se tak přetvařuješ

 

 

To co mezi námi bylo

A nebylo toho málo

Mě ničí

A ať se ve Tvé tváři

Střídají slzy s úsměvy

Jen já vím co to značí

 

 

Co budeme dělat??

A nelži mi prosím!!

Já tě miluji

A vím že ty mě taky

 

 

 

A já si opět hraji se slovy

Tvořím věty

A ztrácím pocity

Já Tě chci !!!!!!!!!!!!!

Autor UNKSON, 02.05.2014
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Mates.21, fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí