Čas na ticho

Čas na ticho

Anotace: Přišel čas na ticho

Chci být ve vzduchoprázdnu,
nic neslyšet, na nic nemuset myslet,
nemyslet na nás dva,
na prázdnotu, na bolest.

Přeji si mít klid,
nic necítit,
aby mě myšlenky nebodaly,
abych byla jen v tom příjemném poli.

Už přišel čas,
přišel čas odejít,
vzdálit se,
uvěřit,
že někdo jiný přijde,
mé srdce znovu do ruda obarví se.

Pro nás dva přišel čas,
kdy ticho rozpustí nás,
Kdy i naše přátelství pomalu utichne,
vše krásné jednou pomine.

Přišel ten správný čas,
kdy oddělit se od tebe musím,
ne z bolesti, ne z nenávisti,
ale z lásky, kterou k tobě stále cítím.
Autor Taya, 02.05.2014
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí