Roztříštěné kousky/Uvržení do temnoty

Roztříštěné kousky/Uvržení do temnoty

Anotace: pohrdání

Ne, nechci.
Nechci se nechat uvrhnout
v pravé podstatě smyslu slova.

Oči vyzařují nenávist bez bolesti.
Pocit sídlí uvnitř.
Vytržený /Odhodlaný
Zároveň i bezobsažný svou krutosti.
PROTO NECHCI!

TY dokážeš /TY dokazuješ
a
vrháš mne do bezedné jámy osamocení.

Roztříštěné kousky plozené do temnoty.
Autor ricda, 04.05.2014
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí