Olympijská

Olympijská

Anotace: Z knihy veršů »Mojí ženě«

 

 

 

Mluvíš s očima

které hledí  někam

( za mne)

 

pro mne

stříbro      tvůj alt

vyprávíš árií

jsem velké ucho

(a vidím)

 

jak slunce praží

za mořem

a  to moře šumí

v písku

a za pískem

slunce do pyramid

(vsákne i do kůže)

 

ukazuješ

kde nejsi opálená

bronzová nahoře

nevěřím

bílá dole

(náhle mlčící)

 

mlčeti zlato

a co já na to?

(vplývám)

Autor aravara, 04.05.2014
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Pamína, Záklopka, jitoush, básněnka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěla bych to zažít. ST.

05.05.2014 13:34:39 | Pamína

a co já na to...bronz rozlil se mi kaluží po těle...

04.05.2014 16:33:11 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí