Tělo

Tělo

Anotace: Chci víc, protože chci míň.

Tělo

 

Chodidla, nohy,

pánev, hrudník, hlava,

papíru stohy

o tom jak jsi dravá

 

Napíšu Ti stovky vět

o Tvém těle,

znova jej chci něžně sjet

rukou

…nesměle

 

Od kotníku po šíji,

chci víc a víc

a to mne zabíjí,

… nedáš mi nic

 

Musím držet

touhy na uzdě,

musím vydržet,

než bude pozdě

 

Až příliš pozdě

vrátit se zpět,

až ve Tvém hvozdě

uvadne květe

 

Květ Tvé umíněnosti,

hvozd Tvých pocitů,

každé nedokonalosti

dáváš váhu mýtů

Autor SmallGeorge, 05.05.2014
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Rozina, Aiury, KatkatkaW, Snílekxxx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí