Sirotek

Sirotek

Anotace: Večer jsem poslouchal instrumentální písničku kde byl obrázek uplakaného chlapce a tohle je výsledek.

Tečou mu slzy
a přesto má v očích jiskry
život bez rodičů...
Snad k němu osud dál nebude přísný.

Chtěl bych mu podat pomocnou ruku
a vzít si ho do vlastní péče
i další...
Chci mít alespoň pět takových kluků.

Pak v duchu šeptal bych sám sobě,
že konečně něco udělal jsem správně
dnem za dnem,
objímal bych tu lásky plnou tlupu
chodil je rozesmívat
a taky rozmazlovat ke své mámě.
Autor Pučik, 05.05.2014
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí