Milovat

Milovat

Anotace: 7

Jsem v pasti a bezradný
Ty víš jak moc tě miluji
Souboj hlava vs. srdce
Známé se dlouze

Já ti to řekl, že tě miluji...
A já to myslím vážně
A nejhorší, je že vím že ty mě taky
Amoruv šíp mě zasáhl hluboko
A ženy co jsou okolo

Ty tě nikdy nenahradí
V každé vidím Tvé oči
V každé holce cítím kus TEBE
V posteli,vedle sebe

Mám jinou.ženu.
Ale je.mi pouze slabou útěchou
Ty si mi položila otázku
Než jsme se odebrali k tobě
"Jestli to.psychicky zvládnu? "
Já ti odpověděl a co ty ?
Pak.jsem řekl ANO a Ty taky
Ale já se přiznám
Lhal jsem

Vidíme se každý den
A přede Všemi hrajem
Ale já fakt nevím jak dlouho to vydržím
Kurva já vím

Co máš doma
Ale ruka do ohně padá
Vím, že nejsi šťastná
Bylo mi 30 let
A než přišla Katka
Kterou si mi vyčetla

Tak jsem se tě zeptal
Proč, proč si.mě nechala
Do toho vztahu uvrtat

Kurva mám strach
Že mě ta láska k tobě sežere
Mám strach
Protože si sem jist
Že mě milujes

A já se přiznal ke lži
Tak ty si také pripust pár věci
Vidím neustále. Tvou božskou postavu
Neustále cítím Tvé žhavé polibky

Já tě chci!!!
Pochop že tě bezmezne miluji
A poslouchám své srdce
Prosím udělej to stejné!!!

By TOM
Autor UNKSON, 06.05.2014
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolí to,viď?Ale víš,že ta bolest za to stojí,víš,že každá ukradená minuta je pre Tebe vykoupením,bráníš se,hledáš řešení a chodíš stále v bludném kruhu.Přesto cítíš,že to málo co máš je věčností a nekonečným vesmírem a doufáš,že snad,možná,jednou...

07.05.2014 19:59:45 | Mates.21

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí