Tratoliště krve

Tratoliště krve

Anotace: :-)

Krvavé krůpěje krve jí stékaly po těle,
stékaly na zem a prchaly do kouta.
Svět se zachvěl a ona křikla nesměle,
duše je něco, co nikdo nespoutá.

Co zbylo k smíchu? Jen strach nás pohání.
Svlečem se a napíchnem na oštěpy zloby.
Život pohříchu nezná slitování,
dětskou rukou uplácáme z lásky hroby.

Vtiskla si na prso znamení smrti a plačtivě zašeptala
oni mě měli a budou mít za blázna!
Co bude dál? Už po tom nepátrala
a v dusivém oparu zmaru se rozplynula do prázdna.

Autor Erato, 08.05.2014
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Aiury, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ta expresivita ;) :)

08.05.2014 15:20:43 | Aiury

Děkuji Aiury :)

08.05.2014 22:20:02 | Erato

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí