Vysoká zlodějská..

Vysoká zlodějská..

Anotace: .

 

 

¨Být vysoká zlodějská

Mohla bys tam přednášet

Jak se Tiše vkrádat

Jak věci snáze odnášet

 

Jsi mistryní ve svém oboru

Kde konkurence nemáš

Já byl vždy v bdělém pozoru

Nedat Ti co hledáš

 

Přelstilas mne lstivě

Po špičkách prstů – potichu

Napnut jak šíp na tětivě

Bez času na brzdu – výdechu

 

Po linkách mých retů

Jazykem k oddanosti umluven

Když dojde k očním střetům

Není pro mě cesty z toho ven

 

Střežil jsem si snad jen jedno

Moje já

S láskou a pečlivěji

Než o pleť hýčká Nivea

 

Tys ukradla mě sobě pryč

Do svého zajetí

Karty míchal mistr chtíč

Já neměl ponětí

 

Že mé srdce bylo rázem Tvé

Na výpůjčku sklizené

Pod skalpely broušené

Na pokusy, ne že ne

 

 

 

 

 

Autor Roger, 09.05.2014
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Jin&Jang, synanceia, Pamína, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí