Ve větách vedlejších..

Ve větách vedlejších..

Anotace: .

 

 

 

 

Buší mi srdce, jako o závod

Ve větách vedlejších

Nehledám doprovod 

 

Vyjádřím se sám, samo

K princezně co hledalo

Na půl naho, na půl v kamaších

Svobodno v otěžích

 

Áhhh

 

 

 

Nejsem snad až takový snílek

Stlát si na hvězdách, může přece každý

Pro pár krásných chvilek

Dopustit se sebevraždy

Lidé jsou ostří i tupý

Tak proč nevyužít zubů pilek

 

Nebo lilek

Byť mám velmi rád maso

Mohl bych si na Tebe doufat

Nebo kolem krku laso

Či na pár kurev vzít inkaso

Což vyjde nastejno

 

Jistojistá smrt

Milovat, či jinak si troufat..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Roger, 11.05.2014
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Amonasr, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za tohle :)
"Nejsem snad až takový snílek,
stlát si na hvězdách, může přece každý,
pro pár krásných chvilek
dopustit se sebevraždy"

11.05.2014 10:41:46 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí