jsem to já!!!

jsem to já!!!

Anotace: pocity

Chci chci psát o světě který tolik bolí,
chci psát o světě který mi přes všechnu hořkost v srdci za to stojí,
chci psát o mých pocitech.

Cítím uzkost když Tě ve vzpomínkách hledám,
ale nevzdávám to jen tak se nedám,
jsem rytíř či zbabělec v plné zbroji,
odhodlám vyhrát bytvu vyhrát v boji.

Možná jsem také na tomto světě vetřelec,
ale nevzdávám se bez boje jako zbabělec,
prošel bych každý kousek celého světa,
aby každý veděl jak zněla ta věta,
co jsem Ti tolikrát říkaval.

Plavím se sám na moři opuštěn na voru,
hledám Tebe pevninu či horu,
ptáci mé srdce si smutnou píseň píská,
chybýš mi moc se mi po Tobě stýská.
Autor davulka, 26.01.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Svět je bolavej a víš proč? abychom dovedli vnímat ty chvilky ty okamžiky , kdy je krásnej..a hladí
Básenka je moc hezká ..

28.01.2007 00:31:00 | Nút

Tak ta je moc krásná..... Jako by z mé duše. Píšeš moc hezky!

27.01.2007 18:35:00 | Zmijuška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí