Můza

Můza

Anotace: Jednou tak večer, po třech letech, při vzpomínání na tebe.



V noci
jsi mou můzou přízraků
pak mám Tě na vlnách vzpomínek
celičký den...

 

Tím pádem ve dne
jsi mou dívkou z plakátů
jsi mnohem víc,
než vzpomínka jen...

 

Každý den je to stejné,
všichni nejsou tím typem
jenž za vším spálí mosty
nechci bohatství
a ani slávu,
chci jen tebe

i když vím,
že přání není to prostý.

 

Teď už po stý...
modlím se k bohu,
snad slyší mou prosbu,
přání
a snad konečně on
vrátí náš čas

zase smět vidět krásu

a jiskru
tu, kterou v očích máš...














https://www.youtube.com/watch?v=pNuZIZOya78


Autor Pučik, 13.05.2014
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, Pamína, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí