Cachita

Cachita

Anotace: Je li láska na světe, tak ji nosím v srdci pro tebe......

Jsi jak láska co odhalí se v temnu dnešní noci
ve snu procházím se domem
potkám se v posteli a rveme se spolu
neb odcházím s brekem
tvoje láska zůstává v šeru dnešní noci
co zmůže jeden když druhý se ztrácí
v tajemnu držím se a zahalím smutek do modrého šátku

tančím, tančím u stromu lásky a pláču nad ukradnutým štěstím
kdo jiný si dnešního dne užívá?
láska není na věčné časy a ztrácí se v bolesti, kterou noc skončí
skončí a nikdo tu není, blednou závistí ty tajemné hlasy
krev po rukách tančí a směje se osudu
kdo vyhrál? Já? Ne! Nic není na věčné časy,
Jsme příliš staří, jako ta větvička...
Autor Cachita, 15.05.2014
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: jenmravenec, Aiury, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí