Večerní menu

Večerní menu

Anotace: jak mi chutná!

Vášnivá hostina začíná,
tam,kde se linie těla rozpíná,
kde kůže slouží co hodovní stůl.
Menu v jídelním lístku otevřeném,
ubrousek z důlku pod ramenem,
rty dodají cukr,oči sůl.

Dlaně,ochucené něžností,
ústa,plná sladkosti,
předkrm na jazyku chutná.
Kaviár z lastury...
chuť radostná i smutná.

Na tvém těle prostřeno,
výzva ke kulinářským orgiím.
Vědomí na detaily zostřeno,
s vědomím chutného zákusku,
hlavním chodem se probíjím.

Co na to říct?Nemohu víc,mám dosti.
Kolem mne leží maso a kosti
a spousta dobrot,
co k obžerství mě vybízí.
Však musím být střídmý,
i když klín vlídný
je stále k ochutnání.
Dál se mi nabízí.

Dnes již mám dietu,
již držím pietu,
za zbylou stravu.
Zítra se zmohu,
doufám,že mohu,
znovu si přijít k tobě
pro potravu.
Autor Bakchus, 17.05.2014
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: básněnka, Amonasr, SmallGeorge, isisleo, Záklopka, Pamína
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a koho zrovna krájíš? :-)

17.05.2014 17:57:02 | básněnka

Ne koho,ale co?Kuře na zelenině,podlité panenským olejem.

17.05.2014 20:56:33 | Bakchus

hmmm...to je jako sado maso:-)
nebo sádlo máslo:-)

17.05.2014 20:59:56 | básněnka

:-))..hezky naservírované.....dobrou chuť pane;-)

17.05.2014 11:44:40 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí