Láska je slepá

Láska je slepá

Anotace: Ne vždy je tomu tak

Pravda asi je
co se říká
po všechny časy
láska rozum svlíká.

Člověk si nasadí brýle
a nechce je sundat z očí
a užívá si ty chvíle
když láskou se hlava točí.

Nechce vidět chyby
osoby své milované
věří všechny sliby
žár v srdci jako ohenˇplane.

Všechno krásné jednou pomíjí
a realita se odkrývá
nás pak zklamání zabíjí
když zjistíme
co náš milý v sobě ukrývá.

Jeho slibům naletět
bylo jednoduché
jak to bývá už.

Raději asi nevědět
že on je schopný
do srdce vrazit nůž.

Necháte se polapit
do jeho sítí z hedvábí
pak nezbývá než se potrápit
že vás srdce špatně navádí.
Autor Rozina, 18.05.2014
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, pravdu díš, milá básnířko ... je slepá a nosí růžové brýle ... krásně napsané !!

18.05.2014 21:22:16 | Aiury

Ještě, že to oslepnutí trvá jen chvíli. Děkuji ti :)

18.05.2014 21:24:51 | Rozina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí