Křičím

Křičím

Anotace: ...

Křičím na ni i do dáli,
proč mi dva se jen potkali,
jak krásně spolu bylo nám
a teď jen jsem sám a sám.

Křičím pořád a stále víc,
proč nezbylo tu z tebe nic,
jak vlasy ve větru ti vláli
a jak jsme se spolu smáli.

Křičím na boha i na nebe,
proč už necítím tě u sebe,
jak bez tebe teď žít mám,
já vím, nevrátíš se k nám.
Autor Sark, 03.03.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí