Tvé

Tvé

Anotace: Co bylo její.

Tvé

 

Tvé rty tak sladké,

Tvé oči tak upřímné,

Tvé ruce tak hladké,

Tvé pohledy tak upřené,

 

Tvé doteky tak něžné,

Tvé doteky tak dravé,

způsobují mi rány řezné,

a my? Ležíme v trávě

 

Dívám se na Tebe

a Ty na mne,

hluboce do sebe

nás to táhne

 

Jeden do druhého,

ponor i ztráta,

surová surového,

náš svět i odplata

 

V našem světě

plném dětí,

netoužíme po odvětě,

jsme spjati

 

A co mi dáš,

to Ti dám,

co si žádáš,

to chci sám

 

 

Autor SmallGeorge, 20.05.2014
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Nio, AndreaM, Amonasr, Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zamilované vyznání :3 :))

20.05.2014 16:27:13 | Aiury

Děkuji, zamiluji se a pak jsem zraněn...

20.05.2014 16:29:06 | SmallGeorge

:((

20.05.2014 18:28:51 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí