Nevěra

Nevěra

Anotace: 7

Spoutaní chvilkami nevěry
Propleteni do nahoty
V poháru chtíče
Padáme do náruče vášně

Oděni v saténu hříchu
Polkli jsme tabletku
Jménem touha
Ach bože jak si krásná

Aspoň na půl hodiny
Utíkáme z reality
A nic nás nebolí
Ve světle chuti

To druhé patro
Byt číslo čtyři
Já zvoním a ty
Ve dveřích a Tvé oko

Vypustilo signál
Rozepínám ti opasek
Pohlcen Tvou vůní
Okamžikem poblouzněni

Jak překrásné jsou Tvé polibky
A i když nejsme nejmladší
Trošičku se třesem
To strachem

Pak ti sundávám tričko
A odhazuji kalhoty
A už je nám to jedno
V hlavě stejný myšlenky

Zavřeli jsme starosti
A jsme aspoň na chvilku
Uneseni do milování
Romantikou spojeni

A i když to končí
My jsme stále okouzleni
Nádherné minuty
Co nám nikdo nemůže vzít


Ještě pár žhavých polibků

A každý jdem zase svou cestou

P.S. :
Omlouvám se za tu podprsenku
Dovezu ti novou

Autor UNKSON, 21.05.2014
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, SmallGeorge, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí