Skvělá

Skvělá

Anotace: Prostě ty.

 

Ještě včera jsi tu byla
a rázem už tu nejsi
každý den ptám se
„tak kde jsi, tak kde jsi.“

 

Vím,

že nejsi...
obyčejná dívka
každý snad ví,
že ty jsi přecík krásy světa dcera
vrátil bych ty chvíle
kdy byla jsi má

celá.

Autor Pučik, 22.05.2014
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí