Na dně vesmíru

Na dně vesmíru

Anotace: 7

Na dně vesmíru
Hledám perlu
Ve tváři slunce
Kousek sebe

Hledám v mléčné dráze
Kousek Tebe
Pro jednu ztracenou víru
Bloudím po Marsu

Hvězdy prší
A nekonečné kroky
Tak strašně moc duní
V amoku nebezpečí

V srdečním kolapsu
Zkamenělý od úžasu
Bloudím od planety k planetě
A ptám se kde je?

Deštivý obrázek políbení
Zamotaný do šílenství
Kdo vymazal bláznovi
Slova šeptaná do uší

Odpovědi ale nikdo neví

A tak se proklínám
A víc a víc propadám
Do kapek z oněch perel
A bezedných slibů
Z kterých jsem oněměl

A toužebných výkřiků

Ajsem uvězněn na planetě
Bez umělých slov
Na té planetě
Poblouznění bez iluzí

Autor UNKSON, 22.05.2014
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, AndreaM, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí