Chtěl jsi mi říct

Chtěl jsi mi říct

Anotace: Chtěl jsi mi toho nejspíš říci mnoho jenže jsi se asi bál a tak mlčel dál......

Chtěl jsi mi toho
nejspíš říci mnoho
jenže jsi se asi bál
a tak mlčel dál...

Mluvil jen tvůj pohled
který mě už nesčetněkrát
ostřil jako dalekohled
a v noci mi nedal spát.

Tvá ústa stále mlčela
kdybych mohla, tak bych křičela
jenže i já oněměla
když jsem tě poblíž měla.

Jen na úsměv jsme se zmohli
a stále to byly obou prohry
na letmý dotek dlaní
který plnil naše přání.

Jiskřičky jsi v očích měl
i plamen by ti je záviděl
já ty své sice neviděla
ale určitě jsem je též měla.

Žár, který mě spaloval
pohled, který jsi mi daroval
úsměv co jsi mi věnoval
jenže ses neosmělil dál!
Autor Rozina, 22.05.2014
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, AndreaM, SmallGeorge, želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí