Mé přání

Mé přání

Anotace: nevím, co k tomu ještě víc napsat... :-)

Když se ti podívám do očí,
i zem se se mnou roztočí,
tvé oči jsou jak tráva z jara,
tak překrásná a nedočkavá.

Když z úst se linou slova tvá,
přeji si abych zaslechla,
nač bojím se jen pomyslit,
že chovám k tobě krásný cit.

Mé velké přání, ty to víš,
je, abys mi byl čím dál blíž,
to přání je mé jediné,
na které čeká srdce mé.

Snad vyplní se ta přání má,
já láskou bych pak rozkvetla.
Autor loverose91, 27.01.2007
Přečteno 706x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkná

09.01.2009 13:43:00 | BArBArKO

Není co dodat..snad pouze....láska je láska:)

28.01.2007 21:28:00 | Haydée

Je moc krásné když je člověk zamilovaný ...

27.01.2007 15:30:00 | davulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí