L

L

Anotace: Celé na L... Luka (vyslov Ljůka)

L

 

Láska lstivá,

ladná louka,

Linda líbá

líbezného Luka

 

Levně lpí

louží, ledem,

lennost lví,

loven lovem

 

Letíc lánem

Linda levá,

letíc lesem

Luka lapá

 

Levnost Lindy

léta letoucí,

leč Luky líný,

lenoch lenoucí

 

Líbání ležmo,

letadlo letí,

Lukáš letmo

len láme ledy

Autor SmallGeorge, 23.05.2014
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí