Závislost

Závislost

Anotace: po dlouhé době jsem napsala zase nějaký ten žvást...

Změnil se svět od chvíle,
co jsme my dva spolu,
už to není horská dráha,
žádné nahoru a dolů.
Jsem zkrátka moc spokojená na to,
abych poslouchala temnou stránku svoji
a místo zarputilého odhodlání
já vyhýbám se boji.
Moc změnila se realita
ve kterém teď žiju,
ponocuju, kouřím
a dokonce i piju.
A noci bez tebe
nejsou nepodobné vyšeplalému vínu,
já snažím se z nich utéct
a nepoddat se splínu.
Jsi zkrátka má závislost
jíž nikdy podlehnout jsem nechtěla,
malá tabletka vicodinu
co zbyla mi tu ze včera.
Nevím jaká by byla rána
kdybych byla od tebe odňata
avšak v koutě na mě tiše zírá -
hrobníkova lopata.
Autor Annie the wolf, 01.06.2014
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Pamína, Amonasr, Loveless, CoT, básněnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím jak na tom jsi..

01.06.2014 14:42:28 | Loveless

ale píšeš pořád čtivě

01.06.2014 14:21:50 | CoT

závislost není moc zdravá...na nikom a na ničem

01.06.2014 13:50:35 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí